Kinderpartijtje

Wilt je een origineel kinderfeestje geven voor jouw jarige kind, dan is dit een unieke gelegenheid! Op woensdag- en zaterdagmiddagen kun je  terecht voor een kinderpartijtje met minimaal 4 en maximaal 8 kinderen.

kinderpartijtje-schilderen-2De schilderpartijtjes zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Hierbij kunnen de kinderen schilderen met acrylverf op een echt doek. In 2,5 uur maakt ieder kind zijn eigen kunstwerk! De kosten bedragen € 17,50 per kind. Dit is inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers.

De mozaïekpartijtjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De kinderen kunnen bijvoorbeeld een eigen spiegeltje met mozaïek maken. Dit partijtje duurt 3 uur. De kosten bedragen € 20,00 per kind, inclusief materialen, iets te drinken en wat lekkers. De kinderen krijgen voegsel mee naar huis om het thuis te voegen. Mocht je dit niet handig vinden, dan kan ik de werkjes voor de kinderen voegen. Dit heeft een meerprijs van € 2,50 per kind. Het mozaïekwerk kan dan na een aantal dagen opgehaald worden.

Heb je andere wensen, vraag het gerust; niets is onmogelijk!
Voor meer informatie, neem contact op.

kinderpartijtje-schilderen-bijgesneden-1